Googlede Ara

EMANET DİZİSİ ZELAL (ÖZLEM YILMAZ) KİMDİR - ÖZLEM YILMAZ KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
EMANET DİZİSİ ZELAL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturdu. Fox TV de yeni başlayan dizinin adı Emanet dizisidir. Emanet dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.


Fox tv de yeni başlayan Emanet dizisi konusu ile tanıdık gelse de, oldukça beğenilmiş ve dikkat çekmiştir. Emanet dizisi başrollerinde, kaçak dizisinde oynayan Özlem Yılmaz ve en son Fatih filminde rol alan Mehmet Akif Alakurt yer almaktadır. Emanet dizisinde Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya, İpek Elvan, Begüm Fil, Pelin Acar gibi bir çok isim yer almaktadır. Emanet dizisinde düğün günü eşi öldürülen bir kadın ile jandarma üsteğmen olan Murat arasında geçen zorlu aşkı konu alacaktır.

Emanet dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmektedir. Emanet dizisinin başrol oyuncusu olan ve Zelal karakterini canlandıran Özlem Yılmaz dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Emanet dizisi Zelal kimdir, Özlem Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır,  boyu kaç kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere Özlem Yılmaz'ın biyografisini ve resimlerini derledik.


EMANET DİZİ OYUNCULARI>>>


Özlem Yılmaz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet dizisinde Zelal karakterini canlandıran Özlem Yılmaz, 17 Temmuz 1986'da İstanbul Bakırköy'de doğmuştur. Rizeli bir ailenin kızı olan Özlem Yılmaz, Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji ve Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde okudu.
Çocukluğundan beri tiyatro sanatçısı olmak isteyen güzel oyuncu Özlem Yılmaz, liseyi bitirmesinin ardından bu isteğini gerçekleştirmek için ünlü tiyatro oyuncusu Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı; ancak babasının zamansız vefatı nedeniyle bu çalışmaları yarım kaldı.

Bir yıllık bir aranın ardından oyunculuk eğitimine geri dönen Özlem Yıldız, Müjdat Gezen Sanat Okulu'na kayıt oldu ve de 2006 yılında Actor Studio bölümünden başarıyla mezun oldu.

İlk olarak 2006 yılında vizyona giren Karagümrük Yanıyor adlı yapım ile adını duyuran Özlem Yılmaz daha sonra Atv'de yayınlanan drama dizisi Unutulmaz'ın kadrosunda yer aldı.
Serhan Yavaş ve Sinem Öztufan ile beraber başrollerinde yer aldığı Unutulmaz'da, ablasının nişanlısına aşık olan Eda adlı bir genç kızı canlandıran Özlem Yılmaz, başarılı oyunculuğu ile özellikle gençler arasında büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Başarılı ve güzel oyuncu Özlem Yılmaz yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği Karaoğlan adlı filmde de rol aldı. Oyuncu Özlem Yılmaz son olarak 24 Eylül 2013'te Atv'de yayınlanmaya başlayan Kaçak dizisinde Nurgül Yurt karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise Özlem Yılmaz Fox Tv de başlayan Emanet dizisinde Zelal karakterini canlandırmaktadır.



Özlem Yılmaz Rol Aldığı Dizi ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet 2014
Kaçak 2013
Karaoğlan 2013
Dedektif Memoli 2011
Unutulmaz 2009
Servet Avcısı 2008
Dantel 2008
Zoraki Koca 2007
Dicle 2007
Rüyalarda Buluşuruz 2006
Felek Ne Demek 2006
Karagümrük Yanıyor 2006



Özlem Yılmaz Resimleri






özlem yılmaz kimdir, özlem yılmaz kaç yaşında, özlem yılmaz resimleri, özlem yılmaz biyografi, özlem yılmaz foto galeri, özlem yılmaz hayatı, özlem yılmaz nereli, emanet zelal kim, emanet zelal karakteri kim, emanet zelal kaç yaşında, emanet zelal gerçekte kim, emanet zelal resimleri, emanet zelal foto galeri, emanet zelal kaç yaşında, emanet dizi oyuncuları kimler, emanetde kim kimdir, emanet zelalemanet zelal resimleri, türkiye 1. 2. 3. güzeli, miss turkey 4. cüsü kim oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, emanet zelal karakteri, emanet zelal, zelalın gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com